©2017 BY OUT OF THE BOX ESCAPE GAMES. 

OUT OF THE BOX ESCAPE GAMES IS EEN PROJECT VAN BIG MOOSE PROJECTS BVBA BE0506803224

OUT OF THE BOX IS EEN GEREGISTREERD MERK.

ALLE OPDRACHTEN EN HET CONCEPT ZIJN AUTEURSRECHTERLIJK BESCHERMD EN MOGEN NIET GEKOPIËERD OF GEÏMITEERD WORDEN.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

themas

 

Onze 6 boxen hebben elk een ander thema.

Dompel je onder in een nieuwe wereld vol onverwachte wendingen en technologische snufjes.

Alle kamers  hebben een capaciteit van 4-6 personen.

De boxen bevatten telkens een ander spel maar de moeilijkheidsgraad is gelijk. Het team dat het best samenwerkt, ontsnapt het eerst.

Wegens de intense klank-en lichteffecten in de kamer, raden we mensen met epilepsie af de themas "Let's meet at the bar", "Jungle Fever", "The Hangover" en "The Nightclub" te spelen. 

PURPLE BOx

 The Midnight Hour

Gevangen in een droom wentel je van de ene verbazing in de andere. Wat is echt? Wat is vals? Hou je hoofd koel in deze bizarre droom... of was het een nachtmerrie? Zorg dat je op tijd weer wakker schiet !

RED BOX

 Jungle Fever

Diep in de jungle wacht de wildernis op jou. Spits je oren en open je ogen want achter elke boom of elk hutje loert er gevaar.

Maar wees niet bang van de wilde dieren, je hebt ze hard nodig om hier weer weg te geraken.

YELLOW BOX 

 Let's meet at the bar

Welkom in de nineties! Tijdens een uur op café tussen de iconen uit je jeugd, ontrafel je één voor één de geheimen van deze bizarre bar. Vind je op tijd de code om de deur te kraken en terug buiten te sluipen? Probeer ondanks al het bier rond jou toch helder te denken!

ORANGE BOX 

 Cargo Clandestino

Je maakt deel uit van een bende drugssmokkelaars in de Antwerpse haven. Midden in de nacht, tussen de containers op een verlaten terminal, is het jullie taak de smokkelwaar te vinden en te verschepen naar je bestemmeling aan de andere kant van de wereld. Lukt het je om je opdracht binnen de tijd te voltooien, zonder betrapt te worden?

BLUE BOX

The Hangover

Als Amerikaanse toerist word je na een hevig avondje stappen wakker met een ferme kater in een onbekende hotelkamer. Je weet echt niet meer hoe je hier terecht bent gekomen, maar je herinnert je wel dat je gisteren hevig gefeest hebt. Als je de kamer wat nader inspecteert, besef je dat er bizarre dingen zijn gebeurd en dat je paspoort verdwenen is. Zorg dat je snel je paspoort vindt, en weg kan vluchten!

GREEN BOX

The Nightclub

Maak je klaar voor je undercover opdracht in het Antwerpse nachtleven. Kruip achter de security camera's, passeer even bij de dansvloer en gebruik de connecties van de DJ en de barman op zoek naar je verdachte.

Een blik

in de kamers!

We houden het graag mysterieus maar hier kan je al even een blik werpen op hoe het er in onze kamers aan toe gaat!

Curieus?

Reserveer dan snel om het eens zelf mee te maken!