ESCAPE GAME ANTWERPEN

OUT OF THE BOX

THE MIDNIGHT HOUR
THE MIDNIGHT HOUR

Gevangen in een droom wentel je van de ene verbazing in de andere. Wat is echt? Wat is vals? Houd je hoofd koel in deze bizarre droom... of was het een nachtmerrie? Zorg dat je op tijd weer wakker schiet !

press to zoom
JUNGLE FEVER
JUNGLE FEVER

Diep in de jungle wacht de wildernis op jou. Spits je oren en open je ogen want achter elke boom of elk hutje loert er gevaar. Maar wees niet bang van de wilde dieren, je hebt ze hard nodig om hier weer weg te geraken.

press to zoom
CARGO CLANDESTINO
CARGO CLANDESTINO

Je maakt deel uit van een bende drugssmokkelaars in de Antwerpse haven. Midden in de nacht, tussen de containers op een verlaten terminal, is het jullie taak de smokkelwaar te vinden en te verschepen naar je bestemmeling aan de andere kant van de wereld. Lukt het je om je opdracht binnen de tijd te voltooien, zonder betrapt te worden?

press to zoom
LET'S MEET AT THE BAR
LET'S MEET AT THE BAR

Welkom in de nineties! Tijdens een uur op café tussen de iconen uit je jeugd, ontrafel je één voor één de geheimen van deze bizarre bar. Vind je op tijd de code om de deur te kraken en terug buiten te sluipen? Probeer ondanks al het bier rond jou toch helder te denken!

press to zoom
THE HANGOVER
THE HANGOVER

Als Amerikaanse toerist word je na een hevig avondje stappen wakker met een ferme kater in een onbekende hotelkamer. Je weet echt niet meer hoe je hier terecht bent gekomen, maar je herinnert je wel dat je gisteren hevig gefeest hebt. Als je de kamer wat nader inspecteert, besef je dat er bizarre dingen zijn gebeurd en dat je paspoort verdwenen is. Zorg dat je snel je paspoort vindt, en weg kan vluchten!

press to zoom
THE NIGHTCLUB
THE NIGHTCLUB

Maak je klaar voor je undercover opdracht in het Antwerpse nachtleven. Kruip achter de security camera's, passeer even bij de dansvloer en gebruik de connecties van de DJ en de barman op zoek naar je verdachte.

press to zoom
Escape Game ontsnapping populaire teambuilding

Maak je klaar voor een uur vol special effects en onverwachte wendingen, terwijl je hersenen kraken, je de handen uit de mouwen steekt en communicatief in overdrive gaat.

Klaar om een uur te daveren van de spanning, te gieren van het lachen en te roepen van Eureka! (of Dedju!)?

WAT IS EEN ESCAPE GAME?

Achter elk van onze gekleurde deurtjes schuilt een kamer met een heel eigen verhaal. Vanaf dat de deur opengaat, word je ondergedompeld in een nieuwe wereld.

Je komt terecht in een groot spel zonder instructies. Alles draait om alert zijn, samenwerken, overleggen en analytisch denken. De escape games zijn uniek en professioneel opgevat, en zitten vol snufjes,  licht- en geluidseffecten en onverwachte wendingen. Het wordt een uur van verrassingen en adrenaline.

Sinds 2014 zijn we een gevestigde waarde in de Belgische escape game wereld.

Al meer dan 18000 deelnemers waagden een Out of the Box poging  en

al meer dan 700 bedrijven deden op ons beroep voor hun teamevent of seminarie. 

Lees hun ervaringen hier.

 

CAPACITEIT?

4-80 pers

Teams tot 36 personen kunnen tegelijk deelnemen in teams van max 6 personen,   De boxen bevatten telkens een ander spel maar de moeilijkheidsgraad is gelijk. Het team dat het best samenwerkt, ontsnapt het eerst.

Teams groter dan 40 personen kunnen opsplitsen en een deel van de groep kan deelnemen aan Citypolis, ons nieuw paradepaardje.

We kunnen op die manier activiteiten ter plaatse voorzien voor groepen tot 80 personen

GEEN REDEN TOT PANIEK!

 Onze boxen zijn uitgerust met airco en bevatten geen lange nauwe doorgangen, je komt terecht in een grote, verluchte ruimte ( Cargo Clandestino, The Nightclub en The Midnight Hour starten wel in het duister). Je kan ook steeds de box zelf verlaten zonder dat daardoor het spel stopt.  Je wordt ter plaatse ook professioneel begeleid door ons, zowel vooraf als tijdens het spel.

Wegens de intense klank-en lichteffecten in de kamer, raden we mensen met epilepsie af de themas "Let's meet at the bar", "Jungle Fever", "The Hangover" en "The Nightclub" te spelen. 

Tot binnenkort!

Out of the Box Antwerpen zes kamers om te ontsnappen
Out of the Box Antwerpen zes kamers om te ontsnappen
 
 

CONTACT

info@outoftheboxteamevents.com

We beantwoorden mails heel snel en steeds binnen 24u.

 

0474 28 68 73

FRANKRIJKLEI 119

2000 Antwerpen

MA,DI, DO, VR, ZA:  10u-20u30​

WO, ZO en feestdagen: gesloten

Your details were sent successfully!