ESCAPE GAME

OUT OF THE BOX

Escape Game ontsnapping populaire teambuilding

Maak je klaar voor een uur vol special effects en onverwachte wendingen, terwijl je hersenen kraken, je de handen uit de mouwen steekt en communicatief in overdrive gaat.

Klaar om een uur te daveren van de spanning, te gieren van het lachen en te roepen van Eureka! (of Dedju!)?

WAT IS EEN ESCAPE GAME?

Achter elk van onze gekleurde deurtjes schuilt een kamer met een heel eigen verhaal. Vanaf dat de deur opengaat, word je ondergedompeld in een nieuwe wereld.

Je komt terecht in een groot spel zonder instructies. Alles draait om alert zijn, samenwerken, overleggen en analytisch denken. De escape games zijn uniek en professioneel opgevat, en zitten vol snufjes,  licht- en geluidseffecten en onverwachte wendingen. Het wordt een uur van verrassingen en adrenaline.

Sinds 2014 zijn we een gevestigde waarde in de Belgische escape game wereld.

Al meer dan 18000 deelnemers waagden een Out of the Box poging  en

al meer dan 700 bedrijven deden op ons beroep voor hun teamevent of seminarie. 

Lees hun ervaringen hier.

 

CAPACITEIT?

4-80 pers

Teams tot 36 personen kunnen tegelijk deelnemen in teams van max 6 personen,   De boxen bevatten telkens een ander spel maar de moeilijkheidsgraad is gelijk. Het team dat het best samenwerkt, ontsnapt het eerst.

Teams groter dan 40 personen kunnen opsplitsen en een deel van de groep kan deelnemen aan Citypolis, ons nieuw paradepaardje.

We kunnen op die manier activiteiten ter plaatse voorzien voor groepen tot 80 personen

GEEN REDEN TOT PANIEK!

 Onze boxen zijn uitgerust met airco en bevatten geen lange nauwe doorgangen, je komt terecht in een grote, verluchte ruimte ( Cargo Clandestino, The Nightclub en The Midnight Hour starten wel in het duister). Je kan ook steeds de box zelf verlaten zonder dat daardoor het spel stopt.  Je wordt ter plaatse ook professioneel begeleid door ons, zowel vooraf als tijdens het spel.

Wegens de intense klank-en lichteffecten in de kamer, raden we mensen met epilepsie af de themas "Let's meet at the bar", "Jungle Fever", "The Hangover" en "The Nightclub" te spelen. 

Tot binnenkort!

Out of the Box Antwerpen zes kamers om te ontsnappen
Out of the Box Antwerpen zes kamers om te ontsnappen